STEM Temel Seviye Kursu Başladı STEM Temel Seviye Kursu Başladı

Serik Belediyesi, belediye çalışanlarının uzun süredir beklediği toplu iş sözleşmesinden doğan haklarını teslim etmeye devam ediyor.

Bu süreçte, emekçilerin alacaklarını ödemek ve mağduriyetlerin son bulması için önemli adımlar atıldı. İlk etapta, belediye aleyhine dava açmayan ve Serik'te avukatı bulunan emekçilerle anlaşmalar sağlanarak, Toplu İş Sözleşmesinden kaynaklanan alacakları ödendi.

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul tarafından uzlaşma sürecinde, Serik’te çalışan avukatlar; Av. Lütfiye Erdem, Av. Murat Tonbul, Av. Atilla Yapıcı, Av. İbrahim Tunç, Av. Hüseyin Dalıç,        Av. Mükerrem Kumbul, Av. Mehmet Cüneyt Güzel ve Av. Mümine Tanrıverdi’nin gösterdiği yapıcı tavırlar, sorunun çözümünde karşılıklı anlayış ve iş birliği içinde hareket ederek, emekçilerin haklarının teslim edilmesine yardımcı oldukları için kendilerine teşekkür ederek plaket sundu.

Kumbul: “Emekçilerin Haklarını Teslim Etmek İçin Önemli Adımlar Atmaya Devam Ediyoruz.”

Başkan Kumbul, yaptığı açıklamada, emekçilerin haklarını teslim etmek için önemli adımlar atmaya devam ettiklerini vurguladı. Kumbul; "Karşılıklı anlayış ve iş birliği ile hareket ederek, dava açmayan çalışanlarımızın alacaklarını ekonomik sıkıntılarımıza rağmen ön planda tutarak ödedik. Diğer çalışanlarımıza da kısa süre içerisinde söz verdiğimiz tarihten önce ödemelerini gerçekleştireceğiz. Emekçilerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve haklarını korumak, bizim öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor." dedi.

Haber Merkezi

Editör: OSMAN TÜRK