Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek Serik’te ziyaretlerde bulundu ve iftar programına katıldı. Başkan Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul ve CHP Serik İlçe Başkanı Fahri Şeref Çimen ile birlikte Serikli vatandaşlarla buluştu.

Serik Iftar (2) 800X533

İlk olarak Gebiz Mahallesi'ni ziyaret eden Böcek ve beraberindekiler burada Türk bayraklarıyla karşılandı. Başkan Böcek, seçim otobüsü üzerinden halkı selamladı ve vatandaşlara seslendi. Gebiz sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serik Çok Amaçlı Kültür Salonu da gezildi.

Serik Kültür Merkezi (3) 800X533

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek ve beraberindekiler daha sonra Serik merkezde yapılan iftar programına geçtiler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafında Serik’te düzenlenen iftar programına yoğun bir katılım yaşandı. Çeşme Sokaktan başlayan ve Tekeli İlkokulu bahçesine kadar olan Tuncer Paşa Caddesinde düzenlenen iftar programına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul, CHP Serik İlçe Başkanı Fahri Şeref Çimen, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldılar.

D S C 0025 800X531

Kadir Kumbul, ‘Gönüller Bir Oldu, Kalpler Bir Oldu’

Hep birlikte açılan oruçlar sonrasında programın açılış konuşmasını CHP Serik Belediye Başkan Adayı Kadir Kumbul yaparak; “Hepiniz Büyükşehir Belediyemiz ve Muhittin Başkanımızın düzenlemiş olduğu iftar programına hoş geldiniz. Bugün sizlerle bir arada iftar sofrasında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı toplumsal dayanışmaya, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlamının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır. Ramazan ayının birleştirici vasfıyla birlikte bugün iftarımızı hep birlikte aynı sofrada açtık. Gönüller bir oldu, kalpler bir oldu. Değerli hemşerilerim, 31 Mart yerel seçimleri sonrası 11 ayın sultanı Ramazan ayını anlamına ve önemine uygun bir şekilde yaşayacağız. Ramazan Çarşımızı büyütecek, iftar programlarımızla da bu manevi coşkuyu tüm hemşerilerimizle birlikte paylaşacağız. Ramazan ayınızı tekrar tebrik ediyorum. Ülkemiz, milletimiz, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi

Böcek, ‘Şov Değil Hizmetin Peşindeyiz’

Daha sonra kürsüye gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek konuşmasını yaptı. Yörüklerin diyarı Serik’te olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Böcek; “5 yılda Serik’in ve 66 mahallemizin alt yapı, kanalizasyon, arıtma dahil olmak üzere sorunları çözdük. Biz hizmetin peşindeyiz şov peşinde değiliz. 5 yıldır çalmadan çaldırmadan sizlere mahcup olmadan bu günlere geldik çok şükür.” dedi.

Serik Iftar (1) 800X450

“Serik’te Tarımı ve Hayvancılığı Desteklemeye Devam Edeceğiz.”

Böcek sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz sporda, tarımda, köyde, kentteyiz. Biz dağda hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın da, Serik’te pamuk ovasındaki vatandaşımızın da, turizmcinin de, emeklinin de, çocukların da, gençlerin de herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz. Geride bıraktığımız 5 yılda olduğu gibi, yeni dönemimizde de Serik’te tarımı ve hayvancılığı desteklemeye devam edeceğiz. Soğuk hava depolarımızla, hallerde kuracağımız meyve, sebze paketleme tesisleri ile kurutma tesisleri ile çiftçimize sağladığımız tohum, fide, fidan, gübre, makine ve teçhizat desteklerimiz ile hep yanınızda olmayı sürdüreceğiz. Kadir Kumbul kardeşimle birlikte Serik için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.”

‘Döşemealtı’na Halk Ekmek Fabrikamızı Açtık’

“Biz halka hizmeti, Hakk'a hizmet biliriz. Biz yardımlarımızı sağ elimizle verdiğimizi, sol elimizle göstermeyiz. Biz hizmetlerimizi yapıyoruz. 5 yıllık süreç içerisinde sosyal yardımlarımız başta olmak üzere çocuklarımız için kreşlerimiz dahil. En ucuz suyu yaptık. 5 ton su bir ekmek parası dedik, ekmek 10 lira oldu, beş ton su 8 liradan devam ediyoruz. En ucuz ekmek dedik. Buraya gelirken Aksu'yu sallandığınızda Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek yazıyor. Bizim zannettik ama özelleştirilmiş. Biz milletimizin ekmeğiyle, suyuyla oynamadan ve en ucuz su derken Döşemealtı’na halk ekmek fabrikamızı açtık.”

‘Afişlerimi Yırtıyorlar Ama Sandıktan Yırtamayacaklar’

“Biz bu 5 yıllık süreç içerisinde öncelik hedeflerimizi belirledik. Borçlarımızı ödedik. Hiç çalışanımıza borcumuz yok. Günü geçmiş borcumuz yok. Hani derler ya iktidar olursanız işte avantaj; öyle bir şey yok. Yeter ki sizden milletin parasını millete harcayın. Çalmadan, çaldırmadan çalışın hak edenlere destek olmaya çalışın. Sosyal yardımlarınızı yaptıktan sonra hiçbir problem olmaz. Daha bitmeden seçim telaşları sardı. Şimdi afişlerimi yırtıyorlar. Ama ben biliyorum ki Seriklilerin de desteğiyle sandıktan yırtamayacaklar.”

Serik Iftar (4) 800X533

‘Rantın Çağına Serikliler İzin Vermeyecektir’

Manavgat'ta Deniz Kaplumbağası Yuvalama Sezonu Başladı Manavgat'ta Deniz Kaplumbağası Yuvalama Sezonu Başladı

“Şimdiye kadar yıllardır buradan da geçtiğimiz Gazipaşa'ya kadar Antalya'dan 71 trafik lambasından geçiyoruz. Her seçim öncesi bir otoban ihalesi, hızlı tren kandırmacasına devam ediyorlar. Şimdi deprem master planından bahsederler. İşte Kırcami planla ilgili konuşurlar. Halbuki biz bunları yaptık. Bu Yörük çocuğu bunları yaptı bitirdi haberleri yok.

Niye haberleri yok biliyor musunuz? Şimdi aday olan arkadaş 108 meclis yaptım, 72’sine katılmadı. Serik'te ne oluyor? Çandır'da ne oluyor? Gebiz’de ne oluyor bilemiyorlar. Çünkü meclislere katılmıyorlar. “Rantın çağına” Serikliler izin vermeyecektir. Serikliler hizmet edene verecektir. Güvendiği insanlara verecektir ve doğru olanı gerçekleştireceklerdir.

D S C 0043 800X531

‘O Halkın Doktoru; Ben Herkesin Belediye Başkanı Oldum’

“Afişlerimizi yırtıyorlar, bazen de söküyorlar. Ama bilmiyorlar ki bu Yörük çocuğunu benim vatandaş gönlünden sökemeyecekler. Antalya'mız için Serik’imiz için konuşmalarımıza devam edeceğiz. 19 ilçemize ve 913 mahallemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın hakkını savunmaya devam edeceğiz.

Bizler sizlere Doktor Kadir Kumbul kardeşimle beraber hizmet etmek için karşınızdayız, buradayız. Bugüne kadar zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. O hepinizin, halkın doktoru oldu. Ben de herkesin belediye başkanı oldum. Herkesin belediye başkanı olmaktan bir an olsun ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK