Aputkan; “Salonumuz kimseye ihaleye verilmeyecek, belediyemiz tarafından işletilecek. Salonumuzun ücreti ise piyasaya göre oldukça uygun olacak.”

Serik Belediyesi tarafından Kadriye Mahallesi’nde yaptırılan Kadriye Düğün ve Konferans Salonu hizmete açıldı. The Land Of Legends Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince’nin katkıları ile yaptırılan çok amaçlı salon için bir açılış töreni ve iftar programı düzenlendi.

2 bin 500 metrekare toplam alanda yaklaşık 1700 metrekare kapalı alanda yapılan çok amaçlı salonun açılış törenine; Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, BBP MYK Kurul Üyesi Şüayip Bozkurt, BBP Antalya il Başkanı Mustafa Yılmaz, BBP Serik İlçe Başkanı Ramazan Durur, The Land Of Legends Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince, STK Temsilcileri, muhtarlar, BBP Serik Belediye Meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.05 (4)

Yılmaz, ‘Enver Başkanımız Vizyon Projelerine Devam Edecek’

Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ardından BBP Partisi Antalya İl Başkanı Mustafa Yılmaz bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Serik belediyemiz ilçemizin sadece bir bölgesine değil, dört bir köşesine hizmet etmek adına elinden geleni yaptı. Bugün Kadriye mahallemizde kazandırılan düğün ve konferans salonu ilçemize ve Kadriye Mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 1 Nisan sabahından sonra Enver Başkanımız vizyon projelerine ara vermeden inşallah devam edecektir.” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.06

Aputkan, ‘Yatırımcının Ne Kadar Önemli Olduğu Ortaya Çıkıyor’

Kanala düşen otomobilin sürücüsü kaçtı Kanala düşen otomobilin sürücüsü kaçtı

Serik’e yeni bir eseri kazandırmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan şunları söyledi; “Kadriye Mahallemizin düğün ve konferans salonuna ihtiyacı vardı. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Legends Otelin hemen karşısındaki bu alana yapmak için karar aldık. Ancak bizde komşuluk hakkı çok önemli, o nedenle Legends Otel Yönetim kurulu üyesi Fesih Tamince ile bir araya geldiğimiz bir ortamda buraya böyle bir proje düşüncemizin olduğunu ifade ettik. Sağ olsunlar hiç tereddüt etmeden seve seve, ‘Başkanım ne yapılmasa gerekiyorsa biz yapalım’ dedi. İşte yatırımın, yatırımcının ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Geçmiş dönemde yine bir hayırsever yatırımcımız okul yaptırmıştı. O okula yatırımcımızın ismi verilmişti. Bugün burada Kadriye Mahallemize bu modern düğün ve konferans salonuna da Fesih Tamince Kadriye Düğün ve Konferans Salonu ismini vermeyi uygun görüyoruz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun, Fesih Tamince’ye huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

‘Salonumuzun Ücreti Oldukça Uygun Olacak’

Vatandaşların Düğün ve Konferans salonundan çok uygun fiyata faydalanabileceğini belirten başkan Apuktan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Salonumuzun çevre düzenlemesi Belediyemiz tarafından yapıldı. Hizmete giren düğün ve konferans salonumuz kimseye ihaleye verilmeyecek, belediyemiz tarafından işletilecek. Salonumuzun ücreti ise piyasaya göre oldukça uygun olacak. Bu vesileyle düğün ve konferans salonumuz ilçemize ve Kadriye Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.”

Konuşmanın arkasından Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Düğün ve Konferans Salonu’nun yapımını üstlenen The Land Of Legends Yönetim Kurulu Üyesi Fesih Tamince’ye plaket ve Serik Bıçağı takdim etti.

D S C 0030-1

Yapılan duanın ardından protokol üyeleri tarafından Kadriye Düğün ve Konferans Salonu’nun açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrasında ise iftar programı gerçekleştirildi.

Haber: Osman Türkçe

D S C 0022D S C 0009-1Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.08Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.07 (3)Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.08 (1)Whatsapp Image 2024 03 27 At 11.35.05 (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN