Unutulmaya Yüz Tutmuş Orta Oyunlarını Sergilediler Unutulmaya Yüz Tutmuş Orta Oyunlarını Sergilediler

Manavgat ilçesinde Antalya, Manavgat- Side Su Altı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın denizde bayrak açarak kutladı.

Antalya, Manavgat- Side Su Altı Arama Kurtarma Gençlik ve Spor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı anlamlı bir etkinlikle kutladı. Side Limanı'ndaki etkinlikte kulüp öğrencileri ve eğitmenler, denizde Türk bayrağı açtı. Etkinliği yerli yabancı turistler de takip etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Şahin Kaptan, Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri projede, öğrencilere su altı arama kurtarma eğitimleri verdiklerini ve bu eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Kaptan, "23 kişilik ekibimizle, 23 Nisan'da şanlı Türk bayrağımızı sudan çıkartıp göğe yükselttik. Bu etkinlikle öğrencilerimizin milli değerlerimizle bağlarını güçlendirmeyi ve onlara sporun yanı sıra disiplinli bir eğitim vermek istiyoruz" dedi. (DHA)

D E N I Z D E B A Y R A K A C A R A K 23 N I S A N I K U T L A D I 439614D E N I Z D E B A Y R A K A C A R A K 23 N I S A N I K U T L A D I 439613

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN