ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i kutlamak isteyen Antalyalılar, belediyeye akın etti. Aralarında Yörükler, taraftar grupları, engellilerin de bulunduğu Antalyalılar, belediyede uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

Başkan Menderes Türel, mazbatasını alır almaz belediyenin kapılarını vatandaşlara açtı. Türel'i kutlamak isteyen genç- yaşlı Antalyalılar belediyeye akın etti. Türel ile görüşmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler, uzun kuyruklara neden oldu.

 

 TÜREL'E YÖRÜK ATKISI

Türel'i makamında ziyaret edenler arasında Antalya Yörükleri, Antalya Spor Kulübü taraftar grupları, engelli vatandaşlar da vardı. Kendilerine özgü kıyafetleriyle Başkan Türel'i ziyaret eden Antalya Yörükleri, ilgi odağı oldu. Menderes Türel'in kendilerine ve kültürlerine verdiği önemi bildiklerini dile getiren Yörükler, kültürlerinin tanıtımıyla ilgili projelerden duydukları mutluluğu anlattı. Antalya Yörükleri Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e Yörük atkısı ve tespih hediye etti.

Türel'in seçim çalışmalarına engelli arabalarıyla katılan engelliler de belediyedeydi. Menderes Türel'in seçim zaferinin en çok kendilerini mutlu ettiğini kaydeden engelliler, bol bol fotoğraf çektirdi.

 

 TÜREL'DEN TEŞEKKÜR

Başkan Türel gün boyu süren kutlama ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Antalyalı hemşerilerimin başarı dilekleri ve duaları benim için çok önemli. Hemşerilerimin desteğiyle Antalya'ya çağ atlatacak yatırımlarımız ve hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

 ŞÜKRÜ SÖZEN TÜREL'İ ZİYARET ETTİ

 Manavgat'ta belediye başkanlığı seçimlerini yeniden kazanan CHP'li Şükrü Sözen de Menderes Türel'i makamında ziyaret etti. Birbirlerini tebrik eden her iki başkan yeni dönemde başarılar diledi.


Editör: Haber Merkezi