MEDİCAL Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, takımın hem ligde kalacağına hem de kupayı kazanacağına inandığını söyledi.

 Medical Park Antalyaspor camiası, taraftarından başkan ve yöneticisine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar herkes, yayınladıkları ortak bildiride birlik ve beraberlik mesajı verdi. Fenerbahçe maçından sonra havalimanında yönetim, teknik heyet ve futbolculara yönelik sözlü saldırılarda bulunan taraftar grupları da tesislere giderek özür diledi ve kupa maçı öncesi takımın yanında olduklarını tekrarladı.

 

 SÖZLÜ SALDIRI DOĞRU DEĞİL

 Baskı ve şiddetin yarardan çok zarar getireceğini ifade eden Başkan Gültekin Gencer, taraftarın hesap sormasını ve eleştirmesini haklı bulduklarını, ancak bunun sözlü saldırılara dönüşmesinin doğru olmadığını belirtti. Gencer, "İddia ediyorum, inanıyorum ki bu takım hem ligde kalacak hem de kupayı kazanacaktır. Bu inancı hiçbir zaman değişmeyecektir. Biz de yönetim olarak teknik heyet ve futbolculara inanıyor ve güveniyoruz" dedi.

 

 OYUNCULARIMIZI MOTİVE EDELİM

 Herkesi birlik ve beraberliğe davet eden Gencer, şöyle devam etti: "Hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Antalyaspor'u gerçek anlamda seven tüm futbolseverleri, gerçek taraftarları takıma destek olmaya çağırıyorum. Eğer kenetlenir, birlik ve beraberliği sağlarsak hedefe ulaşırız. Teknik heyet başta olmak üzere herkes futbolcuları motive etmelidir. Oyuncular da kariyerlerini düşünüyor. Onlar da düşen bir takımın futbolcusu olmak istemezler."

 

 SPONSORA TEŞEKKÜR

 MEDİCAL Park Antalyaspor Yönetim Kurulu, ligin 29'ncu haftasında İstanbul'da karşılaştığı Fenerbahçe maçının deplasman sponsorluğunu üstlenen Hakan Saatçıoğlu'na teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Gültekin Gencer imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "Takımımızın Fenerbahçe deplasmanında yol ve konaklama masraflarını üstlenen Yönetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda Limak Internatıonal Hotels&Resorts yönetim kurulu başkanı Hakan Saatçıoğlu'na gösterdiği örnek davranıştan dolayı teşekkür ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi