Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yetişkin Öğrenme Projesi' kapsamında yapılan eğitim semineri, Alvo Danna Otel'de 10 gün boyunca gruplar halinde düzenlenecek.

 Açılış konuşmasını yapan Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, "Biz eğitimciler olarak ulaşabileceğimiz tüm yetişkinlere ulaşmalıyız. Yaptığımız hiçbir işi küçümsemeyelim. Hiçbir kurs küçümsenmez. Biçki nakış kursundan bilgisayar kursuna kadar her kurs sizler için çok önemli. Kurslarımızın daha kaliteli olması için hep beraber çalışalım. Hayat Boyu Öğrenim Genel Müdürlüğü olarak yediden yetmişe her vatandaşımız bizim için önemli. Huzur evindeki hastanedeki köydeki her vatandaşımıza bizler değişik branşlarda kurslar açmalıyız. Hedefimiz 2023 yılı insanımıza daha çok değer verelim. İletişimden, yabancı dile, bilgisayardan, Türkçe kursuna kadar daha kaliteli insan yetiştirmeliyiz'' dedi.

Toplantıya Serik Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Serik Halk Eğitim Müdür Mesut  Çelik, Serik Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ferayim Genç te katıldılar.

Editör: Haber Merkezi