DÜNYA Kurumsal Golf Turnuvası'nın (World Corporate Golf Challenge) Türkiye ayağında Özdemir Allahverdi ve Serap Sokulu'dan oluşan Pekin Bayar Avukatlık Bürosu takımı birinci oldu.

Belek Turizm Merkezi'ndeki Gloria Golf Kulübü'nde düzenlenen Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağında 34 takım ve 68 sporcu mücadele etti. 2 gün süren turnuvada, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, Türkiye Golf Federasyonu (TGF) Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Halil Bahçecioğlu, Selahaddin Özdoğan, Ali Şahin gibi tanınmış golfçüler yarıştı.

 

MUSTAFA KOÇ KUPAYI VERDİ

İş dünyasının bir araya geldiği turnuvada, AB Bakanı Çavuşoğlu ve TGF Başkanı Ağaoğlu aynı takımda yer aldı.  Turnuva sonunda Özdemir Allahverdi ve Serap Sokulu'dan oluşan Pekin Bayar Avukatlık Bürosu takımı birinci oldu.

Dereceye giren takımın kupasını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç verdi. Turnuvada dereceye giren takımlara da plaket ve madalya verdi. Birinci olan takım, 1-6 Temmuz tarihlerinde İspanya'daki dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecek.

Editör: Haber Merkezi