Susesi Çocuk Festivali kapsamında Cevat Köprübaşı Futbol Akademisi (CKFA) adına düzenlenen futbol turnuvasında, Belçika'nın Beringen takımı birinci oldu.

 

İstanbul'da CKFA adına düzenlenen ve Susesi Luxury Resort Otel'in konaklama ve organizasyon sponsorluğunda sosyal sorumluluk projesi olarak Antalya'ya taşınan CKFA Cup'ta, Belçika, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İstanbul, Van, İzmir ve Antalya'dan 8 takım mücadele etti. İstanbul'da iki yıldır düzenlenen, bu yıl ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında organize edilen turnuva, Susesi Sport Center'da yapıldı.

Dün başlayan turnuvanın finalinde, Belçika'nın Beringen takımı ile KKTC'den Çetinkaya takımı karşılaştı. Maçı, Belçika ekibi 2-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Çetinkaya takımının ikinci olduğu turnuvada, CKFA takımı üçündü, İzmir Fırtına takımı ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyelerini Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Susesi Luxury Resort Otel Genel Müdürü İsmail Tirali ile Galatasaraylı futbolcu İzzet Hayroviç verdi. Turnuvada fair play ödülüne layık görülen, İzmir Fırtına Takımı'nda oynayan Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener'in oğlu Cem Özgener'e ödülünü ise Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı verdi.

Galatasaraylı futbolcu Hayroviç, turnuvada mücadele eden takımların küçük sporcularına imza verdi, birlikte fotoğraf çektirdi. Hayroviç, küçük futbolcularla penaltı atışı da yaptı.

 

Editör: Haber Merkezi