SERİK'te hizmet veren 5 yıldızlı Calista Otel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94'üncü yıldönümü dolayısıyla, ilçede eğitim göre çocuklara yönelik eğlence düzenledi.

Belek Turizm Merkezi'ndeki Calista Otel'de düzenlenen 6'ncı 23 Nisan Şenliği'ne, ilçedeki okullarda eğitim gören çok sayıda öğrenci katıldı. 23 Nisan Şenliği'ne katılan çocuklar için otelin bahçesine oyun parkuru kuruldu. Parkurda oynayan çocuklar, animasyon ekiplerinin yaptığı gösterilerle eğlendi. Çeşitli etkinliklere katılan öğrenciler, daha sonra birlikte yemek yedi, toplu fotoğraf çektirdi.

 

 BU YIL 6'NCISI DÜZENLENDİ

 Calista Oteli Genel Müdür Ali Kızıldağ, bu yıl 6'ncısı düzenledikleri 23 Nisan Şenliği'ne ilçedeki okullarda eğitim gören çok sayıda çocuğun katıldığını söyledi. Atatürk'ün, Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, bölgedeki çocukları otelde ağırladıklarını ve onları eğlendirmek istediklerini kaydeden Kızıldağ, "Çocuklarımızın bayramlarını, düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle kutlama olanağı sunuyoruz. Otel olarak bu tür etkinliklere her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz" dedi. Belek Turizm Merkezi'nde hizmet veren oteller, 23 Nisan dolayısıyla toplam 700 öğrenciyi ağırladı.

 

Editör: Haber Merkezi