Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ilk icraatını mezun olduğu Serik Lisesi'nin ihtiyaçlarını gidererek yaptı.

30 Mart 2014 akşamı Serik Belediye Başkanı seçilen Prof. Dr. Ramazan Çalık kampanyası boyunca Serik'e birçok hizmet vaadi arasında okulların ihtiyaçlarını da giderecekleri sözünü vermişti. Başkan Çalık okullarla ilgili ilk icraatını ise mezun olduğu okulu eski adı ile Serik Lisesi yeni adı ile Yunus Emre Anadolu Lisesi'ne yaptı.

1979 yılında mezun olduğu Serik Lisesi'nin talepleri doğrultusunda okulun uzun süredir sorunlu olan, lavabo ve tuvaletlerinin tamir ve bakımlarını yaptırarak yenileten Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık böylece eski okuluna da vefasını göstermiş oldu.

Aynı zamanda Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ali Gilik'in de sınıf arkadaşı olan  Başkan Çalık, Serik Lisesi'nin 783 numaralı öğrencisi olarak eğitim görmüş. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, 21 Mayıs 1979 tarihli diploması ile bu okuldan mezun olarak kazandığı Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'ne kaydolmuş.

Başkan Çalık, Serik Lisesi'ne olduğu gibi Serik'teki tüm eğitim kurumlarına her türlü desteğin verileceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi