Yerel seçimler öncesinde Serik ilçesine birçok kez ziyarette bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim sonrasında da 2. kez Serik Belediyesine ziyaret gerçekleştirdi.

Serik Belediyesinin yapacağı hizmetleri değerlendirmek üzere ziyaret gerçekleştiren Türel Serikli vatandaşların ilgisiyle karşılandı. Ziyarete Ak Parti İl başkanı Mustafa Köse ve Antalya Büyükşehir Belediyesi dairesi amirleri katıldı. Görüşmenin ardından konuşan Çalık Türel'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisini takım kaptanı olarak gördüğünü ve tecrübelerinden faydalanmak istediğini ifade etti. Antalya İl teşkilatının ve Türel'in de desteği ile büyük işler başaracağını kaydeden Çalık Antalya'dan ve Ankara'dan en iyi şekilde faydalanacaklarını belirterek;  ''Sayın Başkanımızın seçimi kazanması bize büyük bir mutluluk verdi. Ben baştan beri şunları söyledim. Menderes Türel bizim takım kaptanımızdı onun tecrübesine desteğine çok ihtiyacımız var. Kendisi, il başkanımız, ilçe teşkilatımızla birlikte Serik'e büyük hizmetler getireceklerine inanıyoruz. Başkanımız ve ekibinin Antalya ve Ankara'dan Serik'in hak ettiği hizmetlere 5 yıl içerisinde kavuşacağına inanıyorum.  Serik hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Bunu da hep beraber yapacağız. Menderes Başkanımızın desteği ve tecrübesinden de faydalanacağız. Bunun ilk adamını da bugün burada başlattık.'' dedi.

Çalık'ın konuşmasının ardından Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı konuşmada, ''Seçim dönemini geride bıraktık. Şimdi çalışma zamanı Serik'te el ele vererek, bir çok projeyi Serik'e neler yapabiliriz hizmeti söz konusu olacak. Geleceği yönelik nasıl bir plan yapacağız. Bugün buraya üst düzey daire müdürleri ve daire başkanlarıyla birlikte geldik. Bir an önce kolları sıvamamız gerekiyor 5 yıl çabuk gelip geçiyor. Serik için bir an önce yola devam diyeceğiz el ele hep beraber çalışacağız.'' dedi.

Türel, Turizm Bakanlığının 8 ay önce tahsislerini iptal ettiği Belek Beach Park ve Kadriye Beach Park ile ilgili gazetecilerin sorusuna ise ''Bu konuyla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız'' dedi.

Daha sonra ise Belediye Başkanı Ramazan Çalık Menderes Türel'e Serik bıçağı hediye etti.

 

Editör: Haber Merkezi