ANTALYA Tabip Odası'nın 3-4 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulunda 3 bin 200 üye, yeni yönetimi belirlemek üzere sandığa gidecek.

 Antalya Tabip Odası (ATO) olağan seçimli genel kurulu, 3 Mayıs'ta Antalya Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli Abdullah Kara Toplantı Salonu'nda başlayacak. 3 bin 200 üyeli ATO'da hekimler, yönetim kurulunu seçmek için 04 Mayıs'ta oy kullanacak. Seçimlerde ATO Başkanı Can Ertürk'ün artık salt delegesi olduğu liste ile Antalya Çağdaş Hekimler'in listesi yarışacak.

 

 ÖNCE HEKİM

 'Önce hekim' sloganıyla seçim çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Can Ertürk, kendilerinin yeni yönetim kurulu aday listesinde Nejat Ergün, Ata Nevzat Yalçın, Zekiye Özdemir, Sema Bayraktar, Mehmet Yapıcı, Tülay Terzioğlu ve Nazmi Tosun'un yer aldığını söyledi. Listelerindeki kadın aday sayısına dikkati çeken Ertürk, seçilmeleri halinde hekimlerin sosyal haklarını koruyan, hekim birliğini sağlayan ve hekimlik onurunun yeniden kazanılması için mücadele eden yönetim anlayışında olacaklarını belirtti.

 

 SENİN ODAYA, ODANIN SANA İHTİYACI VAR

 Rakip liste Çağdaş Hekimler'in yönetim kurulu adayları da şu isimlerden oluşuyor: Egemen Aktaş, Nihan Keysan, İbrahim Çelik, Özlem Bodur Yalçın, Halil Duran, Ertan Yılmaz, Niyazi Nefi Kara.

 'Senin Tabip Odası'na Tabip Odası'nın sana ihtiyacı var' sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Antalya Çağdaş Hekimler yönetim kurulu adayları, 'doğaya ve insanlığın tüm değerlerine saygılı, özgürlükçü, eşitlikçi, demokratik, laik ve çağdaş bir ülkede iyi hekimlik yapmak için yeni bir başlangıç' çağrısıyla hekimleri ATO seçimine çağırıyor.

Editör: Haber Merkezi