Serik Belediyespor, baş, baş altı, büyük orta ve küçük ortada toplam 9 güreşçi ile anlaşma imzaladı.

Serik Belediyespor düzenlenen törende, baş pehlivanlıkta, Osman Aynur, İsmail Koç, Hüseyin Demir, başaltında Sinan Kaya büyük ortada Cemali Küçükgüçlü, Oğuz Kara ve Kemal Eser ile küçük orta büyük boyda ise İsmail Top ve Ahmet Ercan ile anlaşma imzalandı.

Serik'te güreş masaya yatırıldı. Serikspor yönetim kurulu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık başkanlığında toplandı. Toplantı sonunda, yönetim kurulu üyeleri, güreşe tam destek verdiklerini ve daha da vermeye devam edeceklerini ifade ettiler. Serikspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Güreş Sorumlusu Mehmet Vehbi Okudan, ''Serik'te güreş adına dev bir imza atılmıştır. Seriklinin olmazsa olmazı diyen ve Serik'te güreş için tüm imkanları zorlayarak destek veren Sayın Belediye Başkanımız Ramazan Çalık'a, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına yürekten sonsuz teşekkür ediyorum. Hedefimiz önümüzdeki yıl Kırkpınar'da altın kemer almaktır.'' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Güreş Şube Sorumlusu Mustafa Karaboğa, Serikli olmasına vurgu yaparak Antalya Büyükşehir güreş takımı ile Serik Belediyespor güreş takımını birlikte çalıştırıp başarılara beraber imza atacaklarını belirtti. Spordan sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Bünyamin Okudan ise, ''Organize olduğumuz tüm branşlarda yoğun tempoyla çalışıyoruz. Bugünde güreş takımımızı kurduk, bir takım olduk. İnşallah başarılı olmak ve Serik halkına mutlulukları yaşatmak için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız.'' Dedi.

Serik Belediyespor ile anlaşan altın kemer sahibi Osman Aynur, ''Sözleşmem bitti ve hiçbir kulübe gitmedim, hiçbir transfer parası da istemiyorum. Serik için varım, Serik halkını ve Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ramazan Çalık'ı güreşlerde temsil edeceğim.'' dedi .


  

 

Editör: Haber Merkezi