Serik Halk Eğitimi Merkezi yaz tatilinin başlamasıyla birlikte Temmuz ayı içerisinde öğrenciler için düzenlediği kurslara ve etkinliklere ağırlık verdi.

Halk Eğitimi Merkezinde bu yıl Genel Kurslar kapsamında açılan Yaz Kurslarını ve Yaz Etkinliklerini 3 kısma ayrıldı. İlk-ortaokul, lise ve üniversite grupları olmak üzere 3 kısım olarak kurgulanan faaliyetler, öğrencilerden de büyük ilgi gördü.

Halk Eğitim yetkililerinin verdiği bilgiye göre üniversiteliler için konuları ağırlaştırılmış ve pratik ağırlıklı İngilizce kursu açıldı. Kursa 32 üniversite öğrencisi kayıt yaptırdı. Liseliler için açılan teorik ağırlıklı İngilizce kursuna 35 lise öğrencisi kayıt yaptırdı. Müdürlük yine İlk ve Ortaokul öğrencileri için de birer adet Bağlama Yaz Etkinliği, Gitar Yaz Etkinliği ve İngilizce Yaz Etkinliği açmış bulunuyor. Etkinlikler 07-15 yaş grubu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmiş olup; Bağlama etkinliğine 32, Gitar etkinliğine 29 ve İngilizce etkinliğine ise 40 öğrenci kayıt yaptırmış bulunuyor.

Ayrıca Temmuz ayı içerisinde Serik Yaban, Doğa, Avcılık ve Atıcılık Tutkunları Derneği ile işbirliği halinde 2 adet Avcı Eğitimi Kursu da faaliyete geçirildi. 63 kursiyerin kayıt yaptırdığı Avcı Eğitimi kurslarında 53 kişi belge almaya hak kazandı.


Editör: Haber Merkezi