Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumlarında 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı sonunda yoğun bir yılın ardından öğrencilerin güzel, verimli ve eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen yaz okulu bu hafta son buldu.

Öğrencilerin yeni arkadaşlıklar kurduğu, doyasıya eğlendiği yaz okulunda yüzme, basketbol, voleybol, golf, at binme ve yabancı dil etkinlikleri yer aldı. Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, ''Okulumuzda düzenlenen yaz okulu etkinliklerinin çocukları sosyal yönden ve akademik başarı yönünden çok etkili olduğunu ifade ederken okulumuz Kreş, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesiyle büyümeye devam ediyor, okulumuzu renklendiren öğrencilere teşekkür ediyorum .'' dedi.

Okulun Kültür Salonu'nda öğrencilerin yabancı dil şarkıları, tiyatro sunumları, dansları sahnede gerçekleşti. Öğrencilere yabancı dil farkındalığını artırmak adına belgeler verildi. Öğrenciler yaz okulunun son gününde ikramlar, palyaço gösterileri,yüz boyama etkinlikleri ve müzikle uğurlanırken, Yükseliş Koleji çalışanları, ''Böylesine birbirinden şirin,renkli öğrencileri tanımanın mutluluğunu  yaşadık,öğrencilerimize her zaman okulumuzun kapıları açıktır.'' dediler.



Editör: Haber Merkezi