Serik Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş'tan oluşan bir ekiple Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti ve onlara Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Serik Devlet Hastanesinin düzenlemiş olduğu iftara da katılan ekip, iftar öncesi Fetih Suresini okuyarak misafirlere bir Kur'an Ziyafeti sundular, ardından İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş dua yaptı.

İftarın ardından kılınan akşam namazından sonra Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Yusuf Kara'nın eşliğinde, İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Hastane Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek ve Hacı Veli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş ile yatan hastaları ziyaret ettiler. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İlçe Müftüsü hastalara şifalar dileyerek; ''Yarın Kadir Gecesidir. Kur'an-ı Kerim bu gece indirilmeye başlanmıştır. Bu gece vesilesiyle Yüce Allah'tan acil şifalar diliyorum'' dedi ve hastaların Kadir Gecesini ve Ramazanını kutlayarak, bu gece anısına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

 

Editör: Haber Merkezi