Ak Partililer Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan için, Ziraat Bankasındaki bağış hesabına bağışta bulundular.

 Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık,

Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar Ziraat Bankası veznesi önünde kuyruk oluşturdular. Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan için bağışta bulunanlardan İlçe Başkanı Hasan Kozan şunları söyledi; ''Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan için, Ziraat Bankasındaki bağış hesabına karınca kararınca bağışta bulunduk.12 yıldır, çevremizdeki tüm olumsuz siyasi gelişme ve çalkantılara, iç karışıklıklara, çatışmalara ve kaoslara rağmen,  ekonomisi iflas etmiş, memuruna maaş ödeyemez konumdaki bir ülkeden bugünlerimize, değişimin mimarı, birçok reformun lideri, Sayın Başbakanımızla, öncelikle 2023 hedefi olmak üzere daha gelişmiş bir Türkiye için milletimizin yürüyüşü devam edecektir.

 

İlk defa halkımız oylarıyla yaşayacağımız bu tarihi seçimde, bizler de Serikliler olarak sayın Başbakanımıza gönülden yaptığımız maddi yardımlardan ziyade, manevi olarak tüm gücümüzle yanında olduğumuzu bir defa daha ifade ediyor, ''Erdoğan varsa biz de varız'' diyoruz.''


Editör: Haber Merkezi