Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık,  Serik Belediyesi önünde, belediye personeline küçük bir resepsiyon verip, personeliyle tek tek bayramlaştı.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık belediye çalışanları ile yapılan  bayramlaşmada yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''Çok değerli mesai arkadaşlarım, hepinizin Ramazan bayramını kutluyorum. Cenabı Allah'tan daha nice güzel bayramları beraber kutlamamızı diliyorum. Serik Belediyesi olarak, Serik'in en büyük ailesiyiz. Bu aile huzur içerisinde, birlik beraberlik içerisinde, Serik'e hizmet edebilecek ekiplerden oluşmuştur. Ben seçimlerden önce de dile getirmiştim; hizmet eden arkadaşlarla, bizim hiçbir problemimiz olmaz. Çalışan, hizmet eden personelimizin siyasi görüşü, ideolojisi benim için önemli değildir. Biz hizmet için geldik, hizmet için yollara düştük.

Bayramda Korkuteli'nden başlayarak, Isparta, Aksu, Beyşehir yaylalarında bulunan Serikli hemşerilerimizi ziyaret ettik. Bizleri karşılarında görünce yaşadıkları mutluluklara hepimiz şahit olduk.  Serikli hemşerilerimiz nerdeyse biz ordayız. Biz onlara hizmet götürmekle mükellefiz.  Biz siyasi çekişmelerin değil vizyon sahibi Serik'in hizmetkarıyız. Onun için temennimiz, isteklerimiz, birlik beraberlik içerisinde Serik'e sahip çıkmaktır. Sizden istediğim, Serik'e sahip çıkın, güler yüzle hizmet edin.  İşinizi zamanında yapın, ama bu süreçte iyi niyetinizi, güler yüzünüzü ve tatlı dilinizi her zaman gösterin. Siz bunları yaptığımız sürece, birlik ve beraberlik içerisinde kalıcı başarılar sağlanacaktır.

Sizlerin bayramını tekrardan kutluyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki biz büyük bir aileyiz ve şimdi tüm aile fertleri olarak hizmet etme zamanı. Hepimizin Allah yardımcısı olsun.''


Editör: Haber Merkezi