Serik'te yaşayan vatandaşlar 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Serik'in gelişimi ile ilgili büyük beklenti içinde olduklarını belirtiyorlar.

30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Serik, Antalya Büyükşehir Belediyelerinin iktidar partisinden seçilmeleri ile birlikte Serik'te yaşayan vatandaşlar büyük beklenti içine girdiler. Serik'in yıllardır çeşitli nedenlerle akamete uğrayan yatırmalarının bundan sonra hızla ilçeye gelmesi umudu her kesimi sarmış durumda. Vatandaşlar özellikle bu dönemde, Serik'teki siyasi parti başkanları ve yönetimleri, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Belediyesi Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarından siyaset üstü birlik ve beraberlik politikaları uygulayarak Serik'in hak ettiği yatırımlarını almasını beklediklerini belirtiyorlar.

''Siyaset üstü bir davranış sergilemeliler''

Vatandaşlar bu kurumların ve temsilcilerinin artık siyaset üstü bir davranış sergilemeleri gerektiğinin altını çizerek, ''Serik'te anlık ve günlük olaylar, kısır çekişmeler, iktidar ve güç mücadeleleri ve dedikodular bir kenara bırakılarak, ilçemizin kronikleşmiş sorunlarına tüm siyasilerimiz ve idarecilerimiz birlikte el atmalılar. Serik Antalya'nın diğer ilçelerinden geri kalmayı asla hak etmiyor.'' şeklinde konuşuyorlar.

''Şimdi sıra Serik'te''

Birçok farklı ortamda bir araya geldiğimiz Serikli vatandaşlar büyük bir çoğunlukla Serik'in yararına olacak her türlü gelişmeye destek olacaklarını belirtirken Antalya'nın diğer ilçelerinin son yıllarda büyük yatırımlar aldıklarını şimdi ise artık sıranın Serik'e geldiğini vurguluyorlar. Bizimle düşüncelerini paylaşan Serikli vatandaşlar var olan büyük potansiyelin bundan böyle heba edilmemesini isteyerek çocuklarına ve gelecek nesillere çok da ha müreffeh ve gelişmiş Serik bırakmak istediklerini ifade ediyorlar.

Biz de vatandaşlarımızın bu isteklerini siyasilere ve yetkililere buradan iletiyoruz. Siyasilerimizin ve yöneticilerimizin vatandaşların bu taleplerine yönelik açıklamaları olması durumunda da sizlerle buradan paylaşacağız.

 

Editör: Haber Merkezi