Başkan Güzel Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak; ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12.Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Seçmenin takdirine saygı duyarak bu sonucun vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.''

MHP İlçe Başkanı Av. Mehmet Cüneyt Güzel Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bir açıklama yaptı. MHP İlçe Başkanı Av. Mehmet Cüneyt Güzel yaptığı yazılı basın açıklamasında seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi; ''10 Ağustos Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlanmış ve adaylardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12.Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Seçmenin takdirine saygı duyarak bu sonucun vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ederim.

Serik İlçemizde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi oylamasında Serik'te kayıtlı olan 80 bin 992 seçmenden 60 bin 337 seçmen oy kullanmıştır. Bu oylardan 59 bin 222 seçmenin oyu geçerli sayılmıştır. Geçerli sayılan oylardan 33 bin 071 oyu Ekmeleddin İhsanoğlu, 24 bin 619 oyu Recep Tayyip Erdoğan, bin 532 oyu da Selahattin Demirtaş almıştır.

Yine sadıklara giderek oy kullanan tüm hemşerilerimize, sandık başında görev yapan tüm görevlilerimize teşekkür ederim. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası boyunca MHP tarafından desteklenen Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun çalışmalarına destek olan, seçim kampanyalarına katılan MHP teşkilatına, dava arkadaşlarımıza ve gönül dostlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu'na ve oy veren seçmene de ayrıca teşekkür ederim.

Bu seçimlerin ve sonuçlarının bir kez daha ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.''

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi