Serik Müftülüğü 13 Ağustos Çarşamba günü Serik İmam Hatip Ortaokulunda Yaz Kur'an Kurslarına devam eden öğrenciler arası bilgi yarışması düzenledi.

Bilgi yarışmasına Serik'teki Camiler ve Kur'an Kurslarında açılan Yaz Kurslarına devam eden 131 öğrenci katıldı. Sınav sonucunda dereceye giren öğrencilerden bir kız bir erkek olmak üzere iki kişi Alanya'da yapılacak olan ilçeler arası bilgi yarışmasına katılacak.

Sınav sonucuna göre, Süleymanağa Kız Kur'an Kursu'ndan Saliha Erman ile Yeşilbahçe Camiinden Muhammed Tayyib Karanfil birinciliği paylaşırken, Deniztepesi Mah. Camiinden Emine Beyza Çelik ikinci, yine Deniztepesi Mah. Camiinden Berna Kavradım  ise üçüncü oldular. İlk On'a giren öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Müftüsü Dr. Abdulkadir Karakuş yaptığı açıklamada; ''Bu tür etkinliklerle hem öğrencilerimizin ilgisini derslerine çekmek hem de öğrencilerimiz ve Din Görevlilerimiz arasında tatlı bir rekabet oluşturmak istiyoruz'' dedi ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerle onlara emek veren öğreticileri ve tebrik etti.


Editör: Haber Merkezi