Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Serik'teki 11 ilk ve ortaokulun tadilatlarının başlayacağını bildirdi.

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halim İzgi 11 okulda yapılacak olan tadilatlarla ilgili ödeneğin geldiğini ve okulların yenilenerek 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazırlanacağını bilirdi. İzgi konu ile ilgili olarak verdiği bilgide şunları belirtti; ''İlçemizde 11 ilk ve ortaokulumuzun dış cepheleri tamir ve tadilat yapılıp boyanacaktır. İlçemiz merkezinde ve merkez dışındaki mahallerinde bulunan ilk ve ortaokullarımızın dış cephe boyası ile boyanması ve okullarımızın çirkin gözüken dış cephelerinin yenilenmesi ile ilgili Bakanlığımızdan ödenek gönderilmiş olup ihale işlemleri tamamlanmıştır.

Tekeli İlkokulu, Dr. Gülşen Dr. Baki İlkokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu,  Gazi İlk ve ortaokulu,  Karadayı ortaokulu, Belek Limak İlk ve Ortaokulu, Kadriye Burhanettin Kaya ilk ve Ortaokulu, Töngüçlü İlk ve ortaokulu ile Yeşilyurt Yusuflar ilkokulu, Sarıabalı ve Sarıabalı Kısık İlkokullarının dış cephe tamir ve tadilatları ile dış cephe boyaları 214-2015 Eğitim Öğretim yılı başlamadan önce tamamlanacaktır.

Temin edilen ödenek Ağustos Ayı başında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hesabına düşmüş olup; Antalya Milletvekilimiz Sayın Gökçen Özdoğan Enç Hanımefendiye, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman Nuri Gülay beyefendiye, İlçemiz Kaymakamı Sayın Erol Rüstemoğlu beyefendiye ve ilçemizin Eğitimci Belediye Başkanı Sayın Prof. Dr. Ramazan Çalık beyefendiye ödeneğin temininde gösterdikleri yoğun çaba ve gayretlerinden dolayı ilçe Eğitimi adına şükranlarımızı arz ediyorum.''


Editör: Haber Merkezi