Serik Belediyesi'nin çeşitli branşlarda düzenlediği yaz spor okulu bugün düzenlenecek olan kapanış töreni ile sona eriyor.

Haziran ayı sonunda başlayan Serik Belediyesi'nin çeşitli branşlarda düzenlediği yaz spor okulları bugün düzenlenecek olan törenle kapanış yapacak. İsmail Oğan futbol sahasında düzenlenecek olan tören 17.00'da başlayacak. Yaz okulu bu yıl futbol, voleybol, yüzme, basketbol, tenis, güreş, golf, kickboks ve yabancı dil olmak üzere toplam 9 branşta faaliyet gösterdi.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık açılış konuşmasında, ''Beden ve ruh sağlığı ve gelişmesi için çok önemli olan sporu geniş kitlelere yayma çalışmalarımızın ilk ayağında çocuklarımıza bu imkanı sağladık. Bundan sonraki dönemlerde de çok daha iyi ve yeni tesislerde çocuklarımıza, gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sağlamaya çalışacağız.'' demişti. Çalık bunda sonraki dönemlerde de yaz spor okullarının daha da genişleyerek ve yeni yapılacak olan tesislerde çok daha verimli bir şekilde yapılacağını belirtti.

 

 

Editör: Haber Merkezi