Serik'teki 4 yıllık görev süreleri solan 24 Okul Müdürünün puanlama sonuçları açıklandı. 7 Müdür barajı geçemedi.

14 Mart 2014 tarihinde yayınlanan ''Milli Eğitim Temel Kanunu ile bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'' ile okullardaki yöneticilerden aynı görevde 4 yılını tamamlayan okul idarecilerinin görevlerinin 4 yılını tamamladığı eğitim öğretim yılının ders kesiminde bittiği kanunlaşmıştı.

Buna göre bu eğitim yılı sonu 4 yılını tamamlayan okul müdürleri heyecanla müdürlüklerinin devam edip etmeyeceğini belirleyecek puanları bekliyorlardı. Dün öğleden sonra sonuçlar açıklandı. Serik'teki 24 Okul Müdüründe 7'si 75 puan barajını geçemediler ve okullarındaki müdürlük görevleri sona ermiş oldu.

İlk gelen ve resmi olmayan bilgilere göre, Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Duran, Dr. Gülşen-Dr. Baki İlkokulu Müdürü Ali Bulut, Çandır ŞÖMSK Ortaokulu Müdürü İbrahim Türkmen, Cumhuriyet İlk-Ortaokulu Müdür Ramazan Vural, Y. Kocayatak YBO Müdürü Bekir Mehmet Avcı, IMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü İrfan Durak, Çakallık İlk-Ortaokulu Müdürü İsmail Kahya 100 üzerinden 75 puan barajını geçemediler ve okul müdürlükleri sona erdi.

 

Editör: Haber Merkezi