Yaz aylarının sona ermesi ile birlikte Serik'te 2014-2015 sezonu gündemi de hareketleniyor. Vatandaşlar yöneticilerden, iktidarı ve muhalefeti ile siyasilerden ve sivil toplum kurumlarından Serik için yoğun bir hizmet ve çalışma dönemi bekliyorlar.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve yaz sezonunun bitmesi ile Serik kendi gündemine dönmeye başladı. Eylül ayı ile başlayacak olan dönem Serik için çok önem arz ediyor. Vatandaşlar yöneticilerden, iktidarı ve muhalefeti ile siyasilerden ve sivil toplum kurumlarından 2015 Haziran seçimlerine kadar Serik için maksimum hizmet beklediklerini belirtiyorlar. Serik'te her kesimin el ele vererek yıllardan beri diğer ilçelerden geri kalmışlık makasının kapatılmasını istiyorlar.

Bu sezonun en önemli gündem maddeleri Serik'e yapılmakta olan ve yapılacak olan yatırımlar olacak. Devlet Hastanesi ek binasının tamamlanması, Adliye Sarayı'nın hizmete girmesi, D-400 üzerine katlı kavşakların yapılması, Belek yolunun duble olması, yeni okul binalarının yapımının başlaması, yol ve oto parkların yapımı, sosyal-kültürel alanlar ile 100. Yıl Stadyumuna yapılacak olan Gençlik Merkezi ve yeni kapalı Spor Salonu'nun hayata geçirilmesi Serik'te yaşayan vatandaşların beklentilerinden bazılarını oluşturuyor.

Serik, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'den, Serik Belediye Başkanı Çalık'tan ve merkezi hükümetten yatırımlar beklerken siyasetçilerden de bu yatırımların takibi, desteği ve denetimi konusunda da faal olmalarını bekliyor.

Sözün özü Serik'te vatandaşlar iktidarı ile muhalefeti ile yöneticiler ve sivil toplum kuruluşları ile hepsinden Serik adına bu sezon hizmet bekliyorlar.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi