PTT Serik Müdürü Etem Gevrek, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) faturalarının PTT merkez, şube ve acentelerinden kolaylıkla ödenebileceğini bildirdi.

ASAT İlçelerde çalışmalarını tamamlayarak içme suyu bedellerini içeren faturaları abonelerine göndermeye başladı. PTT Serik Müdürü Etem Gevrek faturaları alan vatandaşların zorluk çekmeden kolayca PTT merkez, şube ve acentelerinden fatura ödemelerini yapabileceklerini bildirdi. Gevrek; ''Vatandaşlarımız ASAT su faturası ödemelerini PTT işyerlerinden fatura tutarınız haricinde ilave bir ücret ödemeksizin yapabilirler. Ayrıca, PTTmatik cihazları ile posta çeki hesap sahibi müşterilerimizce İPÇ sisteminden PTT işyerlerine uğramadan da ödeme yapabilirler. Vatandaşlarımız ödeme yapmak için fatura veya abone numaraları ile işyerlerimize gelmeleri yeterlidir.'' dedi.

PTT Serik Müdürü Etem Gevrek PTT'den sadece su faturaları değil, doğalgaz, elektrik, Türk Telekom fatura ödemeleri, GSM şirketleri, ADSL, TÜRKSAT, özel Telekom fatura ve vergi ödemelerinin de yapılabildiği belirtti.

Vatandaşlar PTT'ye yapacakları fatura ödeme ve diğer işlemler, PTT Serik Merkez, şubeler Belek, Kadriye, Taşağıl şubeleri ve Gebiz, Çandır, Abdurrahmanlar, Y. Kocayatak, Belkıs, Boğazkent, Güdoğdu, Beşkonak Serik PTT acentelerini kullanabiliyorlar.


Editör: Haber Merkezi