ANTALYA turizm sezonuna 4 Ekim Cumartesi günü başlayacak Kurban Bayramı tatiliyle veda edecek. 40'ıncı yılında müziği bırakacağını açıklayan 'Minik Serçe' lakaplı Sezan Aksu'nun belkide son bayram konserini izlemek isteyenler Rixos Sungate Otel'de olacak.

Antalya'da 4 Ekim Cumartesi günü başlayacak ve 7 Ekim Salı günü sona erecek 4 günlük Kurban Bayramı tatili için oteller artarda bayram programlarını ilan etmeye başladı. Erol Evgin, Sezen Aksu, Kibariye, Candan Erçetin ve Demet Akalın gibi güçlü seslerin sahne alacağı Antalya otellerinde gecelik, kişibaşı ortalama fiyatlar 200 TL'den başlıyor, bin TL'ye kadar çıkıyor.

 

MARDAN'DA EROL EVGİN VE CANDAN ERÇETİN

Antalya'nın Kundu sahilinde yer alan ve 5 yıl önce ilk kapılarını açtığında arasında Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, TomJones, soul şarkıcısı Seal gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan Mardan Palace'da Kurban Bayramı'nın ikinci günü olan 5 Ekim gecesi Erol Evgin sahne alacak. 4 günlük tatilin son günü ise Candan Erçetin, Mardan Palace'da sevenleriyle bir araya gelecek. Avrupa'nın en lüks otellerinden biri olan Mardan'da Kurban Bayramı tatilinin geçirmek isteyenler ise gecelik kişi başı 400 TL ile bin TL arasında bir rakamı gözden çıkarmak zorunda.

 

SEZEN AKSU BAYRAMDA RİXOS'TA

Rixos oteller zincirine bağlı Beldibi'nde bulunan ve 720 metre uzunluğundaki plajıyla dikkat çeken Rixos Sungate ise Kurban Bayramı'na iddialı bir programla giriyor. Kurban Bayramı'nın ikinci günü Volkan Konak'ın sahne alacağı otelde 6 Ekim gecesi ise Sezen Aksu sahnede olacak. 40'ıncı yılı olan 2015'te müziği bırakacağını açıklayan Sezen Aksu'nun Rixos Sungate Otel'de vereceği konser ünlü sanatçının belki de son bayram sahnesi olacak. Kurban Bayramı'nda Sezen Aksu'yu son kez canlı dinlemek isteyenler için gecelik kişi başı 375 TL ile 455 TL arasında değişen fiyatlarda tatil imkanı sunuluyor. Otelde hem Volkan Konak hem de Sezen Aksu konseri için misafirlerden ayrı bir ücret talep edilmiyor.

 

DEMET AKALIN BELEK'TE

Belek'te Akdeniz'in güzelliğini farklı bir mimari konseptle birleştiren Sipece Otel'de ise Kurban Bayramı'nın ikinci günü Pazar gecesi Demet Akalın sahne alacak. Kurban Bayramı boyunca her gece başka bir eğlencenin bulunduğu otelde fiyatlar ise gecelik, kişi başı 320 TL ile 340 TL arasında değişiyor.

 

ÜMİT BESEN LARA'DA, KURTALAN EKSPRES ALANYA'DA

Kervansaray Lara Otel'de bayram tatilini geçirmek isteyenlere ise bayramın ikinci günü Ümit Besen eşlik edecek. Otelde gecelik ortalama fiyat ise 225 TL. Alanya'da bulunan Rubi Platinum Resort'da yaz ayı boyunca belli günlerde sahne alan Kurtalan Ekspres ise Kurban Bayramı'nın üçüncü günü Pazartesi gecesi sahne alacak.

 

SUENO'DA BAYRAM KİBARİYE'YLE BAŞLIYOR

Side'de bulunan Sueno Hotels Beach Side'de ise Kurban Bayramı için düzenlenen gala programları bayramın ilk günüyle birlikte başlayacak. 4 Ekim Cumartesi günü Kibariye'nin sahne alacağı otelde bayramın ikinci günü Altay sahne alacak. Bayramın üçüncü günü ise Bülent Serttaş Sueno Hotels Beach Side'de sevenleriyle buluşacak.

 

JOLLY JOKER KONSERİN ADRESİ

Bayramı Antalya'da yada kent merkezine yakın bir otelde geçirecek tatilciler içinse kentin popüler eğlence mekanı Jolly Joker'de eğlence devam edecek. Bayramın ilk günü Şevval Sam'ın sahne alacağı mekanda, ikinci gün Gökhan Tepe, üçüncü gün Mehmet Erdem sahnede olacak. Jolly Joker'de bilet fiyatları ise 32 TL ise 134 TL arasında değişiyor. 

 

TERMALLERDE 6 EKİM GECESİ

Termal otellerin bölgesi Afyonkarahisar'da ise bayramın 3'üncü günü sanatçı rekabeti yaşanacak. Pazartesi gecesi Korel Thermal Resort Hotel'de Emel Sayın, Oruçoğlu Thermal Resort'te Latif Doğan, Safran Thermal Resort Sandıklı'da Demet Sağıroğlu ve Sandıklı Thermal Park Hotel'de Yılmaz Morgül sahne alacak.

Termal otellerde bayram tatilinin geçirmek isteyenler ise yarım pansiyon konaklamada gecelik kişibaşı 135 TL ile 200 TL arasında bir ücreti gözden çıkaracak.

 

Editör: Haber Merkezi