Belek'te bölge turizmine hizmet veren Gloria Hotels &Resort, turizm ödüllerini topladı. Dünyanın en büyük seyahat sitesi Trip Advisor tarafından '2014 Mükemmellik Sertifikası' Glaria Serenity Resort'e, Avrupalı gezginlerin tatil yorumları ile değerlendirmelerinin yer aldığı 'Zoover Visitors' ödülü de Gloria Golf Resort'e verildi.

 Alman turizm sektörünün en geniş kapsamlı anketlerinden biri olan ve 500 bin TUI misafiri tarafından belirlenen TUI değerlendirmelerinde ise Gloria Hotels&Resorts'un 3 oteli ile bir kez daha dünyanın en iyi 100 tesisi arasında yer alarak 'TUI Holly 2014' ödülünü almaya hak kazandı. Gezginlerin seyahate çıkmadan önce tıklayıp öneri ve görüş aldıkları, seyahatleri sonrası tatillerini değerlendirebildikleri, dünyanın en çok hit alan web sitesi Trip Advisor, misafirlerinden çok sayıda olumlu ve yüksek memnuniyet geri bildirimleri alan Gloria Serenity Resort'ü '2014 Mükemmellik Sertifikası' ile taçlandırdı.

 Gezginlerin otelleri ve daha fazlasını değerlendirdiği ünlü Zoover web sitesi de, misafirlerin yaptığı anket sonucu Gloria Golf Resort'e 'Zoover Visitors' ödülü verdi. Avrupa'nın en büyük tur operatörü TUI tarafından düzenlenen ve yüz binlerce tatilcinin oy kullandığı ankette ise Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort, 10 bin otel içinden dünyanın en iyi 100 tesisi arasına girdi. Gloria Hotels& Resorts'un 3 tesisi de 'TUI Holly' ile ödüllendirildi.

Editör: Haber Merkezi