Tekeli Ortaokulu, 155 öğrenci ve 10 öğretmeniyle Antalya Cam Piramit'te düzenlenen 5. Konyaaltı Kitap Fuarı'na çıkartma yaparak öğrencilerini kitaplarla ve yazarlarla buluşturdu.

           

Tekeli Ortaokulu Müdürü Erdoğan Civan öncülüğünde Türkçe Öğretmenleri Mehmet Ali Durna, İbrahim Etli, Hicran Kulaksız, Hatice Dilşat Ağaoğlu, Nadire Canlı Çakır, Yasemin Böztaş ve  Nazlı Avcu'nun katıldığı Fen ve Teknoloji öğretmenleri Erdoğan Koca ve İsmail Karaca'nın destek verdiği gezide öğrenciler kitaplarla ve yazarlarla buluştu.

 

Kitap fuarı gezisinde öğrenciler yayınevlerinin stantlarında özgürce kitap seçti. Dersleri için kaynak kitap ve çeşitli şiir, roman ve hikâye kitaplarını % 20-40 indirimle aldı. Muzaffer İzgi, Mavisel Yener, Tarık Uslu gibi çocuk kitapları yazarlarıyla doyasıya sohbet etme imkanı buldular ve aldıkları kitapları imzalattılar.

          

Bu geziyi düzenleyen Türkçe öğretmenlerimiz, gezinin amacına ulaştığını, öğrencilerin kitaplarla ve yazarlarla buluştukları için çok mutlu olduklarını söylediler. Bu tür buluşmaların öğrencilerin kitap okuma isteğini artıracağını ve okuma alışkanlığı kazandırmada çok etkili olacağını belirttiler. 

 

Editör: Haber Merkezi