Türkiye Motosiklet Federasyonunun düzenlediği 6.Ayak Darg Yarışı Konya Saraçoğlu Pistinde yapıldı.

 

6.Ayağı Konya Saraçoğlunda düzenlenen yarışa Türkiye'nin dört bir yanından yarışçılar katıldı. Yarışa Serik'i temsilen Serik Motosiklet  Kulübü (07SMK) Başkanı ve Garaj Motor Sahibi  Murat Avşar kulüp yönetimi ve üyeleri katıldılar.

 

Kulüp üyelerinden; Zübeyde Avşar 125 standart ve Bayanlar Kategorisinde, Mesut Avşar Standart 1 de, Murat Avşar Pro Standart 1 de, Onur Şevik, Yıldıray Kanlar, Ayhan Tekin standart 2 de, Hakan Yıldız Pro Standart 2 Kategorisinde yarışa katıldılar. Zübeyde Avşar 125 Standart Kategorisinde 2.oldu ve bayanlar Kategorisinde 3.lük elde etti. Mesut Avşar Standart 1 Kategorisinde 1.lik, Murat Avşar ProStandart 1 Kategorisinde 3.lük, Onur Şevik Standart 2 Kategorisinde 1.lik, Ayhan Tekin Standart 2 Kategorisinde 2.lik, Yıldıray Kanlar Standart 2 Kategorisinde 3.lük, Hakan Yıldız ProStandart 2 Kategorisinde 3.lük elde ettiler.

 

Serik adına büyük bir özveriyle Türkiye çapındaki Organizasyonlara katılan Serik motosiklet kulübü (07SMK) üyeleri elde edilen başarıdan dolayı mutluluklarını sergilerken kulüp başkanı Murat Avşar; ''Türkiye Motosiklet Federasyonuna, katılan tüm kulüplere tüm yarışçılara ve bizlere destek verenlere sonsuz teşekkür ederim'' dedi.

 

Sezonun son ayağında yapılan bu yarıştan ve elde edilen derecelerden kulüp başkanı Murat Avşar ve üyeleri son derece mutluluklarını ifade ettiler ve ''İnşallah seneye daha iyi dereceler yapacağız'' dediler.

 

 

Editör: Haber Merkezi