Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, Serik'e yakışır yeni bir hal kompleksi yapacaklarını söyledi.

 Serik Hali'ni yeni sezon açılışı dolayısıyla ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Büyükşehir Belediyesi Serik Koordinatörü Ramazan Etli, Serik Toptancı Hal Başkanı Yusuf Yılmaz, Serik Sebze ve Meyve İhracatçılar Dernek Başkanı Ünsal Soytürk ve esnafla bir araya geldi.

Serik'te yeni bir hal yapmak için çalıştıklarını söyleyen Uğurcan Ecemiş, "Antalya'ya, Serik'e yakışır bir hal kompleksi yapmak istiyoruz. Bu hali yaparken sizlerin de görüşlerini alacağız. Menderes Türel'in talimatı var, sizlerin görüşü alınmadan, fikir birliğine varmadan bu hali yapmayacağız" dedi. Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bölgeye en uygun, çiftçinin rahatça gelip gidebileceği bir yere hali yapmak istediklerini belirtti.

İlçelere 6 Toptancı Hal

Antalya Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel yeni kurulacak olan toptancı halleri ile ilgili olarak; bütün ilçeleri kapsayacak 6 tane bölgesel toptancı halin kurulacağını belirterek; "Mevcut olan toptancı hallerini birleştirip Antalya'nın 19 ilçesine hitap edecek ilçelere yönelik 6 toptancı hali ve 6 mezbaha kazandıracağız." Şeklinde açıklama yapmıştı.


Editör: Haber Merkezi