ANTALYASPOR'un turizm şirketi IATI ile iki yıllığına 2 milyon liraya yaptığı sponsorluk anlaşmasının tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kundu Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen etkinliğe Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, IATI Yönetim Kurulu Başkanı Levent Aydın, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Teknik Direktör Engin Korukır ile teknik heyet ve Antalyasporlu futbolcular katıldı.

IATI Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, kırmızı beyazlı takımın Adana Demirspor karşılaşmasını kazanması halinde futbolculara 7 bin 500 lira galibiyet primi sözü verdi. Sporun insanları bir araya getiren sosyal bir olay olduğunu anlatan Aydın, "Antalya turizmin başkenti ve gözbebeğidir. Antalya nasıl turizmde ülke tanıtımına katkı sağlıyorsa sporda da potansiyeldir. IATI olarak turizme kattığımız ivmeyi Antalyaspor'a önce Süper Lig'de sonra da uluslararası arenada katmayı hedefliyoruz. Umarım sezon sonuna kadar liderlik devam edecektir" dedi.

Başkan Gültekin Gencer ise takımın geçen sezon kötü bir dönem yaşadığını ve bu sene şehir olarak kenetlenerek şampiyonluk hedefine hızla ulaşmak istediklerini söyledi. Bu sezon takımın başarılı haftalar geçirdiğini anlatan Gencer, "2014-2015 sezonu güzel bir yıl oluyor. Seçim döneminde 'Menderes Türel Antalya'ya iyi gelecek' denildi. Menderes Türel Antalyaspor'a da iyi geliyor. Onun uğuruyla her şey iyi gelmeye başladı. Bu yılı şampiyon olarak kutlamak istiyoruz" diye konuştu.

 

 2 MİLYON LİRALIK FORMA REKLAMI

Gencer, IATI ile 2 yıllığına gerçekleştirilen forma reklamı anlaşması kapsamında firmanın Antalyaspor'a 2 milyon lira katkıda bulunacağını belirtti. Gencer, firmanın anlaşmadaki tutarın yarısını ödediğini, maç primleriyle de ödemeye devam ettiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Antalyaspor'un sportif ve idari başarılarla hedefine emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Antalyaspor'un Türkiye'de Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'da başarıyı yakalamanın yolunu araması gerektiğini belirten Türel, şöyle konuştu:"Şu anda Antalyaspor'un bulunduğu yer zirve, liderlik. Bunu sene sonuna kadar taşıyacağız. Lider olmak kolay iş değil. Zirveye çıkmak kolay ama orada sürekli kalmak zordur. Bütün takımlar lider takımları yenmek ister. Hedefteki takımlar lider takımdır. Antalyaspor çok iyi futbolcu kadrosuna sahip. Rakipler karşımızda daha fazla mücadele edecek. Bunun üstesinden gelecek futbolcu ve teknik heyet bu konuda gerekli tedbiri alacaktır."

Konuşmaların ardından Gencer, Türel ile Aydın'a adlarının yazılı olduğu Antalyaspor forması hediye etti. Daha sonra etkinliğe katılanlar fotoğraf çektirdi.

 

Editör: Haber Merkezi