ANTALYA'da toplu ulaşım araçlarında ücretsiz internet dönemi başladı. Kablosuz internet hizmeti, ANTRAY, Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde hizmet verecek.

Antalya'da ilk olarak Konyaaltı Sahili'nde başlatılan ücretsiz internet hizmeti yaygınlaşıyor. Büyükşehir Belediyesi, şirketi Ulaşım A.Ş. tarafından altyapısı tamamlanan kablosuz internet hizmeti, toplu ulaşım araçlarında verilecek. Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren ANTRAY, nostalji tramvayı ve deniz otobüsünde vatandaşlar ücretsiz internetten faydalanabilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, internet çağında olduklarını belirterek, "İlk olarak Konyaaltı Sahili'nde uygulanan ücretsiz internet vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Resmi plakalı kırmızı otobüs, ANTRAY, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde seyahat eden vatandaşlarımız kablosuz internet kullanabilecek. Bu hizmetimizi halkımızın yoğun olarak kullandığı noktalarda da yaygınlaştırmak için çalışmalarımıza başladık" dedi.

Editör: Haber Merkezi