AB Comenius Projesi kapsamında Çek Cumhuriyetine giden Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi AB Comenius projesi ekibi Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'yi ziyaret etti.

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi AB Comenius projesi kapsamında  Çek Cumhuriyeti'ne gidecek olan idareci, öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nu ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi'yi makamlarında ziyaret etti. Her iki ziyaret sırasında Okul Müdürü Yunus Yiğiterol ve proje koordinatör öğretmeni Nurcan Güleç tarafından proje hakkında bilgi verildi. Kaymakam Erol Rüstemoğlu, Çek Cumhuriyeti'ne gidecek ekibe, proje ortağı 6 ülke okuluna hediye edilmek üzere Serik Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Serik'i tanıtan CD ve tanıtım kitapçıklarını verdi.

Serik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Hasan Işık, Proje Koordinatör Öğretmeni Nurcan Güleç, Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Kuzu İle Öğrenciler Mümine Sarıkaya, Dilara Hanım Alkan, Züleyha Yaşar Ve Seda Seven'den oluşan proje ekibi 19 Ekim 2014 Pazar günü Çek Cumhuriyeti'ne gitti. Proje Okul ortağının bulunduğu Çek Cumhuriyeti'nin Odry Kasabası ve Başkent Prag'da çalışmalara katılacak olan proje ekibi, Serik'i ve Ülkemizi tanıtan etkinlikler gerçekleştirecek.


Editör: Haber Merkezi