Serik'in tanınmış iş adamlarından Ramazan Kara'nın Manavgat Çolaklı'da inşaatına başladığı 5 yıldızlı Mary Place Oteli 2015 yılı Mayıs ayında açılıyor.

Karalar Otomotiv ve Turizm Ltd. Şti'ni sahibi Ramazan Kara'nın Manavgat Çolaklı'da yaptırdığı  5 yıldızlı Mary Place Oteli 225 odaya ve 700 yatak kapasitesine sahip olacak. 7 katlı olan ve adı ütünde saray konseptiyle yapılan delux otelin müşteri hedef kitlesinin Avrupalı turistler olacağı belirtiliyor.  Sahili, sneck barı, şezlong alanları, açık ve kapalı havuzları, SPA'sı, her türlü sosyal, sportif, eğlence ve oyun alanlarının olacağı Mary Place Oteli'nin ayrıca üç ala cart restorana da sahip olacak. Restoranlarından birisi İtalyan konsepti ile hizmet verirken diğer normal üçüncüsü ise Osmanlı mutfağı konsepti ile müşterilerini ağırlayacak. 650 metrekare restoran alanına sahip olacak Mary Place Oteli'nin 500 metrekarelik toplantı salonu mevcut olacak.

Serik'in tanınmış iş adamlarından Ramazan Kara'nın Manavgat Çolaklı'da inşaatına başladığı 5 yıldızlı Mary Place Oteli 2015 yılı Mayıs ayında hizmete açılacak.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi