ÜNLÜ mevlithan İsmail Coşar, Antalya'da 'rockçı imam' olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer ile birlikte mevlit okudu. İsmail Coşar, Tüzer'in yaptığı rock müzikle ilgili, "Din görevlisi olan bir insanın yaptığı her iş meşrudur. Her iş güzeldir" dedi.

Ünlü mevlithan İsmail Coşar, Demre İlçesi'nde Mirsat Yılmaz'ın askere gidecek torunu için Demre Belediyesi Kültür Salonu'nda verdiği mevlide katıldı. İsmail Coşar, 'rockçı imam' olarak tanınan Kaş İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Cami imamı Ahmet Muhsin Tüzer ile birlikte mevlit okudu. Ahmet Muhsin Tüzer'in babası Ömer Tüzer'in de eşlik ettiği mevlidi Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Erdoğan, Demre Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Topçu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi dinledi.

 

'DİN GÖREVLİSİNİN YAPTIĞI HER İŞ GÜZELDİR'

Mevlidin ardından Ahmet Muhsin Tüzer'in yaptığı rock müziği hakkında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İsmail Coşar şunları söyledi:"Ahmet'in mesleğini güzel yaptığına inanıyorum. İmamlık görevi yapıyor. Mesleğini güzel yapan insan, diğer yaptığı her işi de güzel yapar. Ben o inançtayım. Ahmet, aynı zamanda bir din görevlisi. Din görevlisi olan bir insanın yaptığı her iş meşrudur. Her iş güzeldir. Ben o inançtayım. Musiki, gönüllere sirayet eden bir tarzdır. Hangi şekilde olursa olsun, müzik insanın gönlüne hitap eder."

Rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer ise Coşar'ın kendisi hakkındaki sözlerine, "Sevgili hocamın benim hakkımdaki düşüncelerine çok teşekkür ediyorum. Bu yolculuk benim irademle olmuş bir yolculuk değil. Bunu hep söylüyorum. Burada bir araya gelmemizin de Allah'ın güzel bir tecellisi olduğuna inanıyorum" dedi.

 

Editör: Haber Merkezi