MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sky Reporter dergisi tarafından 'En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi' seçildi. Başkan Sözen'e ödülünü, Sky Reporter Dergisi Yayın Koordinatörü Nilgün Zorlu verdi.

Daha önce 'En Başarılı Belediye Başkanı', 'Yaşama Dokunan İnsan Ödülü', 'En Güvenli Kent Hizmet Ödülü', 'Kent Planlaması ve Kentsel Tasarım' ödüllerine layık görülen Başkan Şükrü Sözen, son olarak Sky Reporter Dergisi'nin düzenlediği 'Top Travel Awards 2014' anketi sonrasında 'En Başarılı Turizm Belde Yöneticisi' seçildi. Başkan özen, makamında Sky Reporter İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Haykır ile yayın koordinatörü Nilgün Zorlu'yu ağırladı. Başkan Sözen, ödülünü Nilgün Zorlu'nun elinden aldı.

Nilgün Zorlu, "Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen 'Top Travel Awards' anketinde başkanımız Şükrü Sözen, bölgede yaptığı turizme yönelik çalışmalarıyla ön plana çıkarak en çok oyu aldı. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzö dedi. Başkan Sözen ise dergi yöneticilerine teşekkür etti. Sözen, "Hizmetlerimizin, aldığımız ödüllerle taçlandırılması bizi onurlandırıp gururlandırıyor. Her zaman olduğu gibi bu ödülümü de Manavgat halkım adına alacağım. Çünkü her başarıya el ele gönül gönüle vererek halkımla birlikte imza atıyoruz. Bu ödüller bizim çalışma azmimizi tetikliyor. Manavgat halkım her şeye layık dedi.

 

Editör: Haber Merkezi