Antalya Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanlığı'nın düzenlediği Halim Kolancı U-13 futbol turnuvasına 22 takım katılımıyla yapıldı.1966 Serik Cumalı spor gurup ve eleme maçlarını kazanarak finalde Antalyaspor'la karşılaştı. 1966 Serik Cumalı Spor iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen müsabakayı 4-2 kaybetti ve turnuvada 2. oldu.

 

1966 Serik Antalyaspor futbol okulu antrenörü Şevki Karasu turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi; ''Serik Antalya futbol okulu faaliyete başlayalı 2 yıl olmasına bir çok turnuvaya katılmış çok başarılı sonuçlar almıştır. U-13 Antalya 2.U-12 İki kere Antalya 3.sü olmuşlardır. Okulumuzda faaliyet gösteren öğrencilerimizi yarışma ortamında daha iyi hazırlamak için 1966 Serik Cumalı spor'u kurduk. U-11 gurubunda ikinci oldu.

 

Mehmet Sami Gedik hocamızla birlikte iki yıl önce bu yolla çıktık, 30 öğrenciyle başladık şimdi 100 öğrenciye ulaştık bunların en 60 tanesi birbirinden yetenekli gelecek vaat ediyor. Futbol okulumuzdan yetiştirdiğimiz 2 oyuncuyu Antalyaspor alt yapısına,1 oyuncu Yol spor alt yapısına, 4 oyuncuyu Serik spor alt yapısına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki iki yıl içerisinde Antalyaspor'un listesinde olan 8 oyuncuyu Antalyaspor'un alt yapısına kazandırmayı hedeflemekteyiz. Bu yılki hedeflerimiz arasında U-13 yaş gurubunda Antalya'da ilk 2 ye girip guruplara gitmek U-12 ve U-11 yaş guruplarında şampiyon olmak. Bu başarıda her zaman yanımızda olan Kulüp başkanımız Tahsin Demir ve yönetim kurulu üyelerine, Gerek Antalya'daki turnuvalar gerekse Serik'teki faaliyetlerimizde bize destek olan Serik Belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.''


Editör: Haber Merkezi