Halil Güzel; ''İlçemizin tamamında çok büyük beklentiler var iken daha hiçbir çivi dahi çakılamamıştır''

Büyük Birlik Partisi Serik İlçe Başkanı Halil Güzel yazılı bir basın açıklaması yaparak Serik Belediyesini eleştirdi. Güzel açıklamasında şunları söyledi; ''Sevgili Serikliler ilçemizdeki yaşanan sıkıntılardan dolayı basın açıklaması yapmak ihtiyacı duydum. Serik çileli köy hayatından bir türlü kurtulamayacağı açık ve nettir. Bunun sebeplerinin başında Serik teki siyasi çekişmelerden kaynaklanmaktadır eski dönemde de şimdide Serik'te bir türlü birliktelik sağlanamadı eski belediye başkanlarının deneyim, tecrübe, otorite ve bölge hakimiyetinden hiçbir türlü faydalanılmıyor iş böyle olunca da bu yük sayın belediye başkanına çok ağır geliyor. Bu sıkıntılarda kurtulmanın yolu Serik'te birliktelikten geçer.

İlçemizin tamamında çok büyük beklentiler var iken daha hiçbir çivi dahi çakılamamıştır, Serik Akçaalan mevkiindeki 14 yıldır açılamayan yolu açtıklarını iddia eden ve basında reklam yapanların gidip o açılan yolu görmelerini istiyorum çamur deryasının içinde kalan araçları gidip görmelerini istiyorum Serik yayla yada mera alanı gibi düşünülüyor ve o şekilde yol açılıyor, yol açmak demek  alt yapısının yapılması asfaltının yapılması ile olur.

Gençlik için yatırımlar spor kompleksleri beklentileri var iken mevcut Belkıs stadyumu alt yapısı kan ter içinde yapılan Belkıs stadyumu yem yeşil çimlerinin üstüne çakıl taşları dökülerek kademe haline getirilmesi bizleri çok üzmüştür, Belkıs sahipsiz: Belkıs'tan belediye meclis üyesi olmaması belediyede her hangi bir temsilci olmaması zannedersem bu sıkıntıyı ortaya çıkardı.

Gelecekteki en büyük teminatımız olan çocuklarımız için güvenli okullar güvenli caddeler, sokaklar oyun alanları beklentimiz var iken yeni mahalle Serik toptancı hali yanındaki kaldırımlar yok sayılarak çocukların ve yayaların hayati tehlike riski olmasına rağmen hangi mantıkla kaldırım alanına tartı kantarı işletme inşaatı için izin verilmiştir. Yazacak çok şey var aslında ama tek cümle yeter herhalde '' Gelen ağam giden paşam''

             

 

 

Editör: Haber Merkezi