Serik Belediye Spor Kulübü yetkilileri alt yapı futbol takımları ve diğer branşlarla ilgili açıklamalar yaptılar.

Belediye Spor Kulübü yetkilileri açıklamalarında şunları söylediler; ''Serik Belediyespor alt yapı takımlarında bu yıl yeni bir ivme kazandırılmasıyla birlikte bütün alt yapı futbol müsabakalarına katılmaktadır. Yukarıda yazılı olan takımları haricinde ileriki aylarda oynayacak U16 ve minik takımlarımızın da çalışmalarına start verilmiştir.

U13 takımının maçları ocak ayında başlayacak olup hafta içinde yapılan antrenmanlarla maçlara hazırlanmaktadır. U14 Takımı maçları 1-2 kasım itibariyle start alacaktır ilk hafta takımımız dış sahada Antalya Yol Spor ile karşılaşacaktır. U15 5.haftası tamamlanan ligde takımımız bu hafta (Manavgat spor ile oynanacak maç hava muhalefeti nedeniyle ertelenmiştir) iç sahada karşılaşacaktır. U19 2 Haftası tamamlanan ligde takımımız ilk maçında iç saha Muratpaşa Belediyespor ile 2-2 berabere kalmıştır. Bu haftada deplasmanda Antalya Akdeniz Sporu 2-1 mağlup etmiştir bu hafta iç sahada Antalya DSİ Spor la karşılaşacaktır. Maçlara ilçemiz 100. Yıl futbol sahası Belek Beach kapalı futbol sahası, Kadriye futbol sahası ve Çandır futbol sahalarında yapılan antrenmanlarla takımlarımız hazırlanmaktadır.

Antrenman programına göre servislerimiz hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz servis hususunda olumsuz bir durum yaşamamaktadır. İlçemiz Bayan voleybol takımımız deplasmanlı lig de mücadele etmektedir. Antrenörler Özgür Demir ve Ercan Koca gözetiminde çalışmalarına devam etmektedirler 4 haftası oynanacak olan maçlarda takımımız ilk 3 haftada içeride ilk maçında Manavgat Bahçeşehir Kolejine 3-1 yenildikten sonra sırayla Kepez Belediyesporu 3-0 ve DSİ Sporu 3-0'lık skorla yenmiştir 4 hafta dış sahada Alanya belediye spor ile karşılaşacaktır. Alt yapı koordinatörü Engin Ak bilgisi dahilinde çalışmalarımız devam etmektedir.''        

Editör: Haber Merkezi