PTT 1'inci Ligi takımı Antalyaspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, "İyi, göze hoş gelen futbol oynayacağız, ama sonuç almamız lazım. En önemlisi topun ağlara değmesi lazım" dedi.

 

'ÖNEMLİ OLAN BİZİM NE YAPACAĞIMIZ"

Cumartesi günü göreve başlayan Hami Mandıralı, antrenmandan önce kırmızı beyazlı takımı bulunduğu yerden daha iyi yere taşımak istediğini söyledi. Bu hafta pazar günü karşılaşacakları Denizlispor'un iyi bir takım olduğunu kaydeden Mandıralı, "Fakat bizim için önemli olan rakibin çok iyi olmasından ziyade oyuncu arkadaşlarımızın neler yapabileceği. Bunu 9 haftada ortaya koydular. Biz de 9 haftalık sürece katkı sağlamak için buradayız" diye konuştu. Futbolcularında müthiş bir enerji olduğunu, bunu sahaya aktarmaya çalışacaklarını belirten Hami Mandıralı, şöyle devam etti:

 

"OFANSİF OYNAYACAĞIZ"

"Hedefimiz ofansif ve keyif veren futbol oynatmak. Bu yapıda oyuncu kadromuz var. Bazen çok iyi oynarsınız, sonuç alamazsınız. İyi, göze hoş gelen futbol oynayacağız, ama sonuç almamız lazım. En önemlisi topun ağlara değmesi lazım. Çok iyi oynayıp yenilene ödül verilmiyor. Antalyaspor olarak kapasitemiz var, iyi bir takımız. Bunu Denizlispor'a karşı galip gelerek devam ettirmek istiyoruz."

 

"ŞAMPİYON BİTİRMEK İÇİN BURADAYIZ"

Hami Mandıralı, Antalyaspor'un eski teknik direktörü Engin Korukır'a, futbolcuları 9 haftalık süreçte iyi çalıştırarak hazırladığı için teşekkür ettiğini de belirtti. Kendisi ve teknik heyetinin kırmızı beyazlı takımı daha iyi yere getirmek için göreve başladığını vurgulayan Hami Mandıralı, "Ekibimizle birlikte sezonu şampiyon bitirmek için buradayız" dedi.

 

"TARAFTAR TAKIMI SAHİPLENMELİ"

Antalya'nın güzel bir şehir olduğunu vurgulayan Mandıralı, taraftarın da takımı daha fazla sahiplenmesi gerektiğini belirtti. Antalyaspor'un hep Süper Lig'de bulunması gerektiğini kaydeden Mandıralı, kentte maddi ve manevi anlamda bu potansiyelin bulunduğu söyledi. Antalyaspor'un sağlıklı bir yapılanmayla şampiyonluğa oynayabilecek kapasitede olduğunu ifade eden Mandıralı, son olarak şunları söyledi:"Herkesin taşın altına eline sokması lazım. Herkes sorumluluk alırsa, biz de sahadaki sorumluluklarımızı sağlıklı şekilde yerine getirirsek her şey Antalyaspor için olur. Antalyaspor'a da bu güzellikler yakışır."

 

DİARRA DÜZ KOŞU YAPTI

ÖVte yandan Antalyaspor, pazar günü sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde günü tek antrenmanla geçiren kırmızı beyazlı takımda hafif sakatlığı bulunan Diarra düz koşu yaptı. Kırmızı beyazlı futbolcular, Hami Mandıralı yönetimindeki antrenmanda düz koşu, istasyon çalışması ve çift kale maç yaptı.

Editör: Haber Merkezi