Geleneksel Serik Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının 2. gününde B Grubu maçları oynandı.

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasında erkekler kategorisinde B Grubu maçları Salı günü oynandı. Günün ilk maçında Yunus Emre Anadolu Lisesi ile Mesleki ve Teknik An. Lis. (Kız Meslek) karşılaştılar. Turnuvanın favorilerinde olan Yunus Emre Anadolu zayıf rakibi karşısında zorlanmadı ve müsabakayı 2-0 kazandı. Günün ikinci maçı ise İMKB ile Boğazkent İlk ve Ortaokulu takımları karşılaştılar. Yine turnuvanın favorilerinde gösterilen İMKB maçı 2-0 kazanmasına rağmen iyi bir performans ortaya koyamadı.

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının 2. gününde B Grubu takımlarının ortay koydukları oyunu gören voleybol severler bu grubun her türlü sürprize açık olduğunu ve takımların oldukça kötü performanslar ortaya koyduklarını belirttiler.

B Grubu müsabakalarını Mesleki ve Teknik An. Lis. Müdür Mümine Aydın, Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdür Vekili Ali Gilik, H.M.Bankoğlu O.O Müdür Hüseyin Püseli, Serik Belediye Spor Voleybol Şubesi Başkanı Hakan Kara ve Mesleki ve Teknik An. Lis. Öğretmenleri birlikte izlediler.



Editör: Haber Merkezi