CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Şubatta iki günlük bir programla Antalya'ya gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan önce, program rotasını tamamladı. CHP İl Başkanı Kök ve yönetimi kurulu üyeleri, 4 gün boyunca Finike, Demre ve Kaş'ı dolaştı. Ekim ayında Antalya'nın doğu ilçeleri Gazipaşa, Alanya, Akseki, Manavgat ve Serik programının ardından Şubat ayında iki günlük programla bu kez Batı Antalya'yı gezecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 20-21 Şubat tarihlerinde kentte olacak.

Kılıçdaroğlu'nun programının hazır olduğunu belirten Kök, CHP liderinden önce il yöneticileriyle birlikte Batı Antalya'da 4 günlük bir program düzenledi. Finike'den başlayan gezi, Demre'nin ardından Kaş'ın Gömbe Beldesi'nde sona erdi. Geziyi değerlendiren İl Başkanı Kök, özellikle Finike ve Demre'de örtü altı sebze yetiştiricilerinin zor bir dönemden geçtiğini söyledi. "Üretici bırakın beklentileri, masrafı karşılamaktan uzak" diyen Kök, oluşan durumun birinci derecede sorumlusunun, hükümetin tarım politikası bulunmaması olduğunu söyledi.

Antalya'nın batısındaki ilçe, belde ve köylerdeki bir diğer önemli sıkıntının orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışına yönelik olduğunu kaydeden CHP İl Başkanı Devrim Kök, "Satışa konu 2B alanlarında rayiç bedeller belirlenmediği ya da açıklanmadığı için bölge insanı haraç mezat elindeki arsaları satıyor. Başvuru süresi de devamlı uzatılıyor. Hükümetin 2B hak sahiplerine reva gördüğü bu davranış tek kelimeyle vicdansızlıktır. 10 gün içinde planlamasını yapıp 4 ayrı bölgede 2B mitingleri düzenleyeceğiz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi