Serik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Anadolu İnsanı, Türk Köylüsü Karakalem, Sureler ve Dualar hat sergisi açıldı.

Serik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Anadolu İnsanı Türk Köylüsü Karakalem ve Sureler dualar hat sergisi Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi tarafından okulun sergi salonunda açıldı.

Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından hazırlanan sergide 50 tablo bulunuyor. Serginin açılışının ardından öğrencilerin hazırlamış olduğu resimleri inceleyen Kaymakam Erol Rüstemoğlu öğrencilerin yapmış oldukları karakalem ve sureler dualar ve hat resimlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Serik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şerif Ramazan Kaplan sergi ile ilgili olarak; ''Daha önceki yıllarda olduğu gibi okulumuzun öğrencilerinin hazırladığı çalışmalardan oluşan sergimizi bu yıl da açtık.Aynı sergiyi 3-7 Aralık tarihilerinde 5 gün boyunca Antalya Özdilek Alışveriş Merkezi'nde de açacağız.'' dedi. Okul müdürü Ramazan Şerif Kaplan ayrıca kar manzaralı bir tabloyu da Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu'na hediye etti.

Editör: Haber Merkezi