Belediye Başkanı Çalık tarafında düzenlenen yemekte, Serikli öğretmenler 7 yıldızlı Rixos Premium otelde düzenlenen yemekte doyasıya eğlendiler.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Serik'te görev yapan yaklaşık 700 öğretmene Serik İlçesi Belek Turizm Merkezinde bulunan Rixos Premium Otel'de bir yemek düzenlendi. Yemeğe Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Zafer Karaaslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Yükseliş Koleji YKB Necmettin Çalık, Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler ve davetliler katıldılar.

Rixos Premium Otel'de düzenlenen yemek öncesi, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi öğretmenleri tek tek kapıda karşıladılar.

 ''İnşallah Fen Lisesi'ni de yaptıracağız''

Yemekte açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi ilçe milli eğitimi ile ilgili bilgiler verdi ve tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tekrara kutladı. Daha sonra kürsüye gelen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise şunları söyledi; ''Değerli Öğretmen arkadaşlarım sizin için organize ettiğimiz bu yemeye hoş geldiniz şeref verdiniz. Ben sizler gibi eğitimci bir insanım. Arkadaki fotoğrafı da özellikle 24 Kasım için koydurduk. Bu gördüğünüz fotoğraf Uşak Eğitim Fakültesi Dekanı iken çekilmiş bir fotoğraf. Sizin için anlamlı olduğu için 24 Kasım için kullandık. Ben eğitimci bir kişi olarak Milli Eğitim camiasından gelen her işe okey diyorum. Hiç bir eğitimciyi, idareci arkadaşımızı geri çevirmek istemiyorum. Belediyemiz borçlu da olsa, belediyemizin kendi sıkıntıları da olsa biz Milli Eğitim camiası için her türlü fedakarlığı  yapmaya hazırız, yapmaya da devam edeceğiz. Bu yemekte onlardan bir tanesi, afiyet olsun, şifa olsun. Milli Eğitim ile çalışmalarımız el ele kol kola devam edecek.  Şunu çok iyi görüyoruz sağ olsun Serik'imiz için çok kıymetli bir Kaymakamımız var benden daha çok çalışıyor, bir siyasi parti başkanından daha çok çalışıyor ona huzurunuzda teşekkür ediyorum.  Çok iyi daire amirlerimiz var hepsi birbirinden üstün. Hepsi ile el ele verdik Serik için çalışıyoruz, ama biraz sabır diyoruz, inşallah Fen Lisesini de yaptıracağız, arayışlarımız sürüyor, bir yatırımcı bulacağız görüşmelerimiz devam ediyor, görüşmelerimizden olumlu cevap alıyoruz. Malumunuz Serik ilçesinin kalitesinin yükselmesi sizlerin elinden geçiyor. Sizlerle birlikte inşallah Serik'e hem üniversite getireceğiz hem de diğer eğitim kurumlarını taşıyacağız. Sizler için gençlerimiz için yapılacak olan her türlü sosyal, kültürel, sportif etkinliğe de destek vereceğiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.'' dedi.

Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu da öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Gecede Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi eğitime katkılarından dolayı Serik Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a teşekkür plaketi verdi. Geceye katılan öğretmenler müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Editör: Haber Merkezi