ULUSLARARASI Profesyonel Golf Federasyonu'nun bu yılki takviminde yer alan en eski ve en geniş kapsamlı European Pro Turnuvası olan Beko Classic, bu yıl 18'inci kez düzenleniyor.

Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Gloria Golf Club'da gerçekleşecek turnuvada, golf şampiyonları Darren Clarke ve John Daly'nin yanı sıra birçok ülkeden en iyi oyuncular ve üst düzey girişimciler yer alacak. Toplam ödülü 80 bin dolar olan Beko Classic 2014, 4-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Turnuvada her bir ekip, 3 gün boyunca farklı bir profesyonel oyuncuyla mücadele edecek. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un da yer alacağı turnuvada birçok işadamı da sahada olacak. Güney Afrika, Avustralya, İspanya, Fransa, Lübnan, Rusya ve Yunanistan'dan katılım gösteren 40'tan fazla uluslararası amatör ekibi ağırlayacak Beko Classic 2014, aynı zamanda Avrupa'daki en büyük Pro Am Turnuvası unvanına sahip.

Gloria Hotels & Resorts CEO'su Öznur Özdemir Özaltın, golf sporunun Türkiye'deki gelişimi göz önüne alındığında böylesine büyük bir uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi