Deniztepesi Mahallesi Muhtarı İbrahim Ersöz, yaptığı açıklamayla mahallelerine gösterdiği ilgi ve yakın alakadan dolayı Büyükşehir Belediyesi koordinatörü Ramazan Etli'ye teşekkür etti.

İbrahim Ersöz yaptığı açıklamada, Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte köy statüsünden çıkarak mahalle statüsüne kavuştuklarını hatırlatarak, ''Su, Kanalizasyon, Toptancı Hali, İtfaiye, Mezarlıklar ve Ana Yol yapımları Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Bey'in hizmetleriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanmaktadır. Hizmetlerin daha hızlı işlemesi ve yerinde çözüm bulunması için Antalya Büyükşehir belediyesi Serik İlçe Koordinatörlüğüne Eski Emniyet Müdürümüz, Meclis Üyemiz Sayın Ramazan Etli getirilmiştir'' dedi.

Büyükşehir Belediyesi koordinatörü Ramazan Etli'nin Belediyesi Başkanı Ramazan Ramazan Çalık'la birlikte Serik'in geleceği için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaya başladıklarını ifade eden Ersöz, ''Grup yollarının açılması ve asfaltını başlatan, ASAT birimin kurularak hizmetin en hızlı şekilde yerine getirebilmesini sağlayan, Sayın Büyükşehir Koordinatörümüz Ramazan Etli'ye mahallelerimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

Editör: Haber Merkezi