Sağlık Bakanlığı tarafından 20-22 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Kremlin Palace Otel'de düzenlenen 5. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde Serik Devlet Hastanesinin açmış olduğu tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Başta Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanı Doç. Dr. Zafer Çukurova olmak üzere birçok genel sekreter, genel müdür ve üst düzey Sağlık Bakanlığı yetkilisinin ziyaret ederek beğenilerini dile getirdiği standa misafirlere dağıtılan dalından yeni koparılmış mandalinalar damga vurdu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Baştabip Uz. Dr. Yusuf Kara; ''Bu kongrede açmış olduğumuz stantla Serik Devlet Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetleri ve ilçemizi tanıtmayı amaçladık. Ayrıca ikram olarak dağıttığımız yöremiz mandalinaları, Sağlık Bakanlığımızın beslenme politikasına uygun bir ikram olması nedeniyle büyük takdir topladı. Bu kongre ile Sağlık Bakanlığımızın üst düzey yetkililerine Serik ilçemizi ve Devlet Hastanemizi tanıtmanın haklı gururunu yaşadık.'' dedi.


 

Editör: Haber Merkezi