Harita Mühendisi Ahmet Can, 6 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan MHP İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Listesinde bulunan İnşaat Mühendisi Hasan Ali Tuncer ve Avukat Hüseyin Dalıç ile birlikte basın mensuplarıyla Kanyon Restoran'da kahvaltıda bir araya gelen İnşaat Mühendisi Ahmet Can bir basın açıklaması yaparak 6 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan MHP İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Ahmet Can açıklamasında şunları söyledi; ''Tarihin var olduğu günlerde Tanrı Dağlarında doğan asil bir milletin bir ferdi olarak o günden bu güne kadar tek bir Allah'a inanmış bir milletin mensubu olmaktan gurur ve mutluluk duymaktayım.

Bu gün gelinen noktada ülkücülük kimliğine bürünmüş kimi zaman Yavuz kimi zaman Yunus olarak halkın içinde halk ile yaşamaktayım. Sandıktan bize bir tek oy bile çıkmasa da İslam'dan Türkçülük'ten insaniyetçilikten vazgeçmeyeceğiz diyen bir Başbuğun, Alpaslan Türkeş'in çizdiği yolda ve gösterdiği Türklük ve İslam ışığında yürümekteyiz.

Bu düşüncenin yansıması olan MHP'de siyaset yapmaktan şeref ve gurur duymaktayım. Bu gün çıktığım bu mutlu yolda bizimle bir millete hizmet için yola çıkan asil arkadaşlarımı kutluyorum. Bilinmelidir ki bu kutlu yol uzun ve çetindir. Zorluklarla doludur. Çıktığımız bu kutlu yol asil bir milletin Adriyatik'ten Çin Seddi'ne at sırtında dört kıtaya götürdüğü ilahi bir yoldur. Bu yoldan dönmemek üzere yola çıktık. Bu kutlu yolculuk Türk ve İslam alemine şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.

Bizim yolumuz hak ve hakikat için olacaktır. Bu yolda kaybedecek, ötekileştirilecek, yok sayılacak, küçük görülecek, vazgeçilecek tek bir neferimiz olmayacak. Yaradılanı Yaratandan ötürü seveceğiz ve her şahsın fikrine saygı duyup değer vereceğiz. Milli ve manevi değerlerimiz yanında bilimin ışığında teknolojinin de tüm imkanlarını kullanarak topyekun bir mücadeleye girişeceğiz. Kadrolarımızla milletimizin ağrıyan başına ilaç taşınacak yüküne hamal olacağız.

Yönetim kadromuzda Serik'imizin tüm kesimlerine hitap edecek bir yapı mevcuttur. Mesleğimde lider vizyon sahibi arkadaşlarımızla Serik için önemi aşikar olan tarım, turizm, sağlık, tapu, inşaat, toprak, ekonomi, esnaf vs'... tüm aksayan noktalarında fikrimiz ve projelerimiz vardır. Kavgamız birbirimizle değil Serik'in sorunlarıyla olacak içimizdeki bu azim ve kararlılık her daim var olacaktır.

Proje ve ekibimizle öncelikle MHP'nin gönül vermiş, hizmet etmiş çeşitli makamlarında görev yapmış, bir zaman da olsa gönlünden geçirmiş, farklı partilerde de olsa zaman zaman siyaset yapmış bütün dava arkadaşlarımızla bir ve bütün olacağız. Bu birlik ve içimizdeki enerji ile topyekün birlikteliği sağladıktan sonra ilk hedef olarak Serik'ten bir milletvekili çıkartabilmek için var gücümüzle çalışacağız. İkinci olarak koyduğumuz hedef 15 yıl süren iktidarımızı 2019'da tekrardan kazanmaktır.

Bu iktidarı kazanmak için bu günden tezi yok çalışmaya başlayacağız. 2019'da Serik'i taşıyabilecek adayımızla beraber durmadan, yorulmadan çalışarak Serik Belediye Başkanlığını mutlak olarak kazanacağız. Sokağa hakim, halkın yanında, milletin gönlünde olacağız. MHP'sinin üye sayısı 1000'in altında durmaktadır bu üye sayısı en kısa sürede 5000 kişiye çıkarılması için var gücümüzle çalışacağız. Üyemiz askerimiz değil davamızın neferi olacak. Delegemiz bizim uç beyimiz olacak değerini bilecek ve seçimle belirlenecek. Verilen önemli kararlarda toplumsal mutabakat sağlanacak.''


Editör: Haber Merkezi